Verksamhetsuppföljning 

För bättre insikt och kontroll

Behöver du öka fyllnadsgraden och minska antalet tomkörningar? (Från Nyhetsbrevet)

Det finns några olika webbaserade tjänster där behov av transport matchas med ledig transportkapacitet. Det kan förbättra dina möjligheter att få returgods eller hitta något gods som du kan ta med på din planerade körsträcka. Det ger dig möjlighet att optimera dina transporter, öka fyllnadsgraden och minska tomkörningar. Här följer tre olika lösningar. Läs mer på deras hemsidor för att se vilken eller vilka lösningar som passar din verksamhet bäst.


Budguiden

En svensk tjänst för nationell och internationell transport. Baseras på en fast årskostnad, som styrs av antalet orter som respektive anslutet företag vill synas på.

   

Packbud

En svensk tjänst för nationell och internationell transport. En provision tas ut för det jobb som utförts.


CargoSpace24

En svensk tjänst för nationell och internationell transport. Baseras på en avgift per uppdrag, om du gör fler än två uppdrag per månad kan du gå över till månadsavgift per ansluten bil, för obegränsat användande.


Prenumerera på Ecoimproves nyhetsbrev via e-post och få information om uppföljning och effektivisering inom transport och entreprenad. Nyhetsbrevet är kostnadsfritt. Klicka här för att prenumerera på nyhetsbrevet.